Klippe meg! Hjelp?

Jeg vil klippe meg, klippe meg skikkelig drastisk... med andre ord en helt ny frisyre som ikke er typisk meg, men jeg vet ikke helt enda akkurat hvordan hårstil jeg skal ha..
Noen som har noen gode tips? Jeg har et ovalt ansikt om det skulle hjelpe og håret mitt er ganske langt, så det skulle ikke være noe problem å gjøre det litt kortere, men jeg vil ikke ha det sånn ekstremt kort.. kortest vil vel være skulder-lengde..
Trenger også hjelp til gode hår salonger som er ganske spredt rundt i Norge, altså ikke noe "bærums hårsalong", men noe som "modern design" - den finner man de fleste plasser her i Norge..

Hår som jeg generelt liker er noe lignende Blake Lively sitt:

blakelively1848

Håret mitt er allerede ganske likt hennes, bare lengden er lengre..

Det jeg vil ha er noe som ikke er helt slik, men samtidig at det ikke er helt det stikk motsatte ; )

Noen som har noen gode tips til meg?

2 kommentarer

Frida

13.des.2008 kl.21:12

Jag vill också ändra mitt hår... men det är svårt att veta vad man passar i.. Lycka till =)

Trine Pernille

13.des.2008 kl.22:12

Ja enig med deg=) Hvorfor er et godt ord! Og forresten så synes jeg det er veldig enkelt å "skylde" på religion i disse dager. Da tenker jeg i forhold til hellig krig, terror o.l. Det er synd. Det kan føre til enda sterkere meninger enn det jeg har. I negativ forstand :( Selv forstår jeg ikke religiøse på enkelte områder. Men jeg er allsidig åpen for å høre andres meninger, og ikke minst LIKER å høre andres meninger. Og gjensidig respekt står da høyt. Det er i allefall viktig i en så lettpåvirkelig verden som vi lever i nå =)God jul til deg og dine =) Og godt nyttår :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits